Tags Posts tagged with "“Francezët nuk do ta kuptonin”- Macron flet për negociatat dhe vendimin për Shqipërinë: Rama dhe Zaev kanë bërë punën e tyre"

Tag: “Francezët nuk do ta kuptonin”- Macron flet për negociatat dhe vendimin për Shqipërinë: Rama dhe Zaev kanë bërë punën e tyre

“Francezët nuk do ta kuptonin”- Macron flet për negociatat dhe vendimin...

Rama MacronPresidenti i Francës, Emanuel Macron tha se e ka të vështirë t’ua shpjegojë qytetarëve francez nëse do të merrte një vendim për çeljen...