Tags Posts tagged with "FOTO/ Mira Kazhani i përgjigjet Bleona Qerretit: Nuk kemi përse deshifrojmë kodet e tua"

Tag: FOTO/ Mira Kazhani i përgjigjet Bleona Qerretit: Nuk kemi përse deshifrojmë kodet e tua

FOTO/ Mira Kazhani i përgjigjet Bleona Qerretit: Nuk kemi përse deshifrojmë...

Revoltimi i Bleonës rreth lajmeve të dy ditëve të fundit duket se kanë tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve, midis tyre dhe të gurave të...