Tags Posts tagged with "Festat e 28-29 Nëntorit 2017"

Tag: Festat e 28-29 Nëntorit 2017

Festat e 28-29 Nëntorit 2017, atmosferë e mrekullueshme në Brescia

Festat e Pavarësisë dhe Çlirimit të atdheut tonë të shtrenjtë Shqipëri në qytetin e Brescies, kaluan çdo parashikim të mundshëm! Dhe arsyet ishin të...