Tags Posts tagged with "Festa më ‘e çmendur’ e verës në Mykonos"

Tag: Festa më ‘e çmendur’ e verës në Mykonos

Festa më ‘e çmendur’ e verës në Mykonos, 5 milionë euro

Çfarë mund të ishte tjetër dhe kush mund të ishte tjetër veç këtij emri? Idan Ofer, aksioneri kryesor i klubit të famshëm të futbollit,...