Tags Posts tagged with "femrat shkuan të qepen"

Tag: femrat shkuan të qepen

HISTORIA e vajzës shqiptare: Emigrantët u kthyen për pushime, femrat shkuan...

Rikthimi i emigrantëve sjell njëkohësisht një pik martesash në muajt e verës e në të njëjtën kohë dhe një bum kërkesash për rivirgjërim apo...