Tags Posts tagged with "familjarët: Nuk harrojmë"

Tag: familjarët: Nuk harrojmë

11 vite nga shpërthimi në Gërdec, familjarët: Nuk harrojmë

11 vite nga shpërthimi në Gërdec ku humbën jetën 26 persona. Familjarë dhe të afërm kanë përkujtuar ditën që fabrika e demontimit të armëve...