Tags Posts tagged with "Ermal Metën nuk e ndal askush"

Tag: Ermal Metën nuk e ndal askush

Ermal Metën nuk e ndal askush, fiton Sanremon

Ermal Meta dhe Fabrizio Moro, me këngën e tyre “Non mi avete fatto niente”, kanë triumfuar në Festivalin e Sanremo-s në Itali. Pas shumë...