Tags Posts tagged with "Era në Kampionat Botëror"

Tag: Era në Kampionat Botëror

Era në Kampionat Botëror, Dua në Ligën e Kampionëve e Rita...

  Të gjithë janë njohur tashmë me suksesin e padiskutueshëm të shqiptarëve në Evropë dhe kudo në botë. Rita Ora, Dua Lipa e Majlinda Kelmendi...