Tags Posts tagged with "Epike/ ‘Partia’ uron Rakip Sulin: Me ty Kamza abstraksjon turistik njëdhoj si Llërmiu"

Tag: Epike/ ‘Partia’ uron Rakip Sulin: Me ty Kamza abstraksjon turistik njëdhoj si Llërmiu

Epike/ ‘Partia’ uron Rakip Sulin: Me ty Kamza abstraksjon turistik njëdhoj...

Një foto epike po qarkullon në rrjetet sociale dhe që ka të bëjë me një urim të cilin një faqe në internet me rreth...