Tags Posts tagged with "EMRAT që i zëvendësojnë"

Tag: EMRAT që i zëvendësojnë

VALË SHKARKIMESH/ Ikin dy drejtoreshat e Doganave dhe Tatimeve, EMRAT që...

Shkarkohen nga detyra drejtoresha e doganave Belinda Ikonomi dhe drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjerro. Mësohet se në vend të Ikonomit do të...