Tags Posts tagged with "EMRAT/ PD: Ja kush janë njerëzit e Ramës që kontrollojnë drogën në Krujë"

Tag: EMRAT/ PD: Ja kush janë njerëzit e Ramës që kontrollojnë drogën në Krujë

EMRAT/ PD: Ja kush janë njerëzit e Ramës që kontrollojnë drogën...

“Lajmet e përditshme për grabitjet, aksidentet me pasojë vdekje, vrasjet dhe kultivimi i drogës në cdo pëllmbë të territorit, dëshmojnë gjendjen dramatike të rendit...