Tags Posts tagged with "EMRAT/ Me urdhër të SPAK"

Tag: EMRAT/ Me urdhër të SPAK

EMRAT/ Me urdhër të SPAK, arrestohet Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë...

Më urdhër të SPAK, janë vënë në pranga dje Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro, si dhe Laura Shteto, Specialiste te...