Tags Posts tagged with "EMIGRUAN PËR JETË MË TË MIRË E LANË FËMIJËT PAS/ Vajza falenderon prindërit për sakrificat"

Tag: EMIGRUAN PËR JETË MË TË MIRË E LANË FËMIJËT PAS/ Vajza falenderon prindërit për sakrificat

EMIGRUAN PËR JETË MË TË MIRË E LANË FËMIJËT PAS/ Vajza...

  Historia e tretë që mbylli puntatën e sotme të programit “Dua të të bëj të lumtur” ishte ajo e Shpëtimit dhe Sulltanes. Ata kishin rënë...