Tags Posts tagged with "Emigranti vetëvritet në aeroport"

Tag: Emigranti vetëvritet në aeroport

Emigranti vetëvritet në aeroport, hidhet nga terminali i Rinasit

Një emigrant shqiptar ka kryer një akt vetëvrasje ditën e sotme në Aeroportin e Rinasit, teksa ka hipur në një lartësi të konsiderueshme dhe...