Tags Posts tagged with "“Ekzistojnë përgjime"

Tag: “Ekzistojnë përgjime

“Ekzistojnë përgjime, disa politikanë kanë lidhje me krimin. Lufta mes klaneve...

Disa emra të rëndësishëm të politikës janë të lidhur ngushtësisht me krimin dhe me eksponent të njohur të kësaj bote të errët në vendin...