Tags Posts tagged with "Ekspozimi i Tepërt Në Diell – Ndikimi Tek Shëndeti Dhe Kujdesi Që Ju Duhet"

Tag: Ekspozimi i Tepërt Në Diell – Ndikimi Tek Shëndeti Dhe Kujdesi Që Ju Duhet

Ekspozimi i Tepërt Në Diell – Ndikimi Tek Shëndeti Dhe Kujdesi...

Ekspozimi i tepërt në diell mund të nxisë shfaqjen e perdes së syrit dhe mjegullimin e shikimit. Foto: Flickr Ekspozimi në diell na mundëson plotësimin...