Tags Posts tagged with "edhe për shqiptarët"

Tag: edhe për shqiptarët

Italia hap 30 mijë vende pune gjatë 2019-s, edhe për shqiptarët

Gjatë 2019-s Italia ka vënë në dispozicion 30 mijë kuota për punë sezonale të punonjësve të huaj, ndër të cilat edhe shqiptarët, si dhe...