Tags Posts tagged with "E takoi në resort luksoz"

Tag: E takoi në resort luksoz

E takoi në resort luksoz, kryeministri ‘dhuratë’ 16 milion dollarë...

Kryeministri libanez i ka dhënë më shumë se 16 milion dollarë një modeleje. Saad Hariri, i martuar dhe baba i tre fëmijëve, u njoh me...