Tags Posts tagged with "E pabesueshmja në Mal të Zi"

Tag: E pabesueshmja në Mal të Zi

E pabesueshmja në Mal të Zi, shqiptarët bashkohen në një parti...

Ndërkohë që në të gjitha trevat shqiptare partitë politike shtohen si kërpudhat pas shiut, duke u bërë shërbim pushteteve dhe shteteve të tjera, në...