Tags Posts tagged with "“E futën në një thes me macen dhe e goditën” tortura djallëzore e hetuesve ndaj 22 vjecares në komunizëm"

Tag: “E futën në një thes me macen dhe e goditën” tortura djallëzore e hetuesve ndaj 22 vjecares në komunizëm

“E futën në një thes me macen dhe e goditën” tortura...

Më 5 nëntor 2016, u lumturuan 38 martirë të kishës katolike, mes tyre edhe një vajzë, Marije Tuci, por sipas disa dëshmive që janë...