Tags Posts tagged with "E çuditshme"

Tag: E çuditshme

E ÇUDITSHME , u vendosin nxënësve kuti kartoni në kokë...

Një shkollë u ka kërkuar nxënësve të vendosin kuti kartoni në kokë në një përpjekje të çuditshme për ti ndaluar që të kopjojnë në...

E çuditshme, 28-vjeçari hyn në rrethimin e luanit dhe fillon...

  Vizitorët në një kopsht zoologjik në New Delhi janë tmerruar kur një burrë hyri brenda një rrethimi ku ndodhej një luan. Ai vazhdoi të përqeshte...