Tags Posts tagged with "Dy minorenët dhe fati tragjik!! Fëmijët janë flakur nga prindërit dhe shteti…"

Tag: Dy minorenët dhe fati tragjik!! Fëmijët janë flakur nga prindërit dhe shteti…

Dy minorenët dhe fati tragjik!! Fëmijët janë flakur nga prindërit dhe...

Në Luz të Rrogozhinës jetojnë dy minorenë të cilët kanë një fat tragjik. Nëna e tyre i braktisi që kur ishin foshnje kurse babai...