Tags Posts tagged with "Dy ishujt më të shtrenjtë në botë… vetëm një gjë është falas!"

Tag: Dy ishujt më të shtrenjtë në botë… vetëm një gjë është falas!

Dy ishujt më të shtrenjtë në botë… vetëm një gjë është...

Vendet më të shtrenjta në botë për të jetuar, por edhe për të kaluar pushimet janë dy, dhe janë të dy ishuj. Bëhet fjalë...