Tags Posts tagged with "Dukagjinët dhe spanët si krahët e shqipes për Gjergj Kastriotin/ Nga Azgan Haklaj"

Tag: Dukagjinët dhe spanët si krahët e shqipes për Gjergj Kastriotin/ Nga Azgan Haklaj

Dukagjinët dhe spanët si krahët e shqipes për Gjergj Kastriotin/ Nga...

Lek' Dukagjini- Hamurabi shqiptar -Justiniani i dytë. Kanuni i tij monument  kulture i Rilindjes  Europiane. Historiografia ballkanase dhe europiane njeh vetëm Kanunin e Lek' Dukagjinit.   "Shprehja ka...