Tags Posts tagged with "duhet t’i lësh disa njerëz të largohen nga jeta jote…"

Tag: duhet t’i lësh disa njerëz të largohen nga jeta jote…

Nëse e do veten mjaftueshëm, duhet t’i lësh disa njerëz të...

Dikur mendoja se duke dhënë shumë, mund të merrja shumë mbrapsht. Mund të ndodhte që të jepja dashuri dhe të mos ma kthenin, por...