Tags Posts tagged with "Dreka e fundit e vrasësit me familjen dhe videoja e të vrarëve"

Tag: Dreka e fundit e vrasësit me familjen dhe videoja e të vrarëve

Dreka e fundit e vrasësit me familjen dhe videoja e të...

Masakra me 8 viktima në Selenicë, vazhdon ende të mbajë të tronditur opinionin publik, ndërkohë që pas deklarimeve në polici të vetë autorit të...