Tags Posts tagged with "Disa njerëz nuk është e shkruar të përfundojnë me ne"

Tag: Disa njerëz nuk është e shkruar të përfundojnë me ne

Disa njerëz nuk është e shkruar të përfundojnë me ne

Ajo që na përket neve, na përket dhe do të jetë jona për aq kohë sa do e kemi. Por çfarë ndodh nëse duam...