Tags Posts tagged with "dielli u errësua e uria pushtoi botën"

Tag: dielli u errësua e uria pushtoi botën

Ky është viti më i vështirë i globit,dielli u errësua e...

Viti 536 konsiderohet si më i keqi në historinë e njerëzimit. Kështu, nuk është 1348 me shpërthimin e murtajës dhe as 1928 me epideminë...