Tags Posts tagged with "“Diaspora Flet”"

Tag: “Diaspora Flet”

“Diaspora Flet”, Suzana Shkreli sheh shumë shpresë dhe shumë fuqi në...

Suzana Shkreli, ish- kandidatja për kongresiste në ShBA ka parë shumë të rinj, shumë shpresë dhe shumë fuqi në Kosovë. E ardhur në Kamenicë...