Tags Posts tagged with "Dhunonin familjarisht nusen e shtëpisë. njoftimi që çoi policinë në banesë"

Tag: Dhunonin familjarisht nusen e shtëpisë. njoftimi që çoi policinë në banesë

Dhunonin familjarisht nusen e shtëpisë. njoftimi që çoi policinë në banesë

  Një tjetër ngjarje e rëndë ka ndodhur në Elbasan. Vjehrri, Vjehrra dhe bashkëshorti kanë rrahur nusen. E reja, nje 25-vjecare ka perfunduar me plage ne...