Tags Posts tagged with "dhe mund të themi që duket në superformë"

Tag: dhe mund të themi që duket në superformë

“Për ty koha ka ndalur!”, rishfaqet në skenë Xhoana Nano, dhe...

Janë shkëputur prej vitesh dhe tashmë, e kanë rindërtuar jetën e tyre në Vjenë të Austrisë. Por së fundi bashkëshortja e ish- kryeministrit Fatos Nano,...