Tags Posts tagged with "dhe jo të përdoret si As-i nën mëngë për të bërë propozime që nuk dakortësohen nga palët politike"

Tag: dhe jo të përdoret si As-i nën mëngë për të bërë propozime që nuk dakortësohen nga palët politike

SHKD: Reforma Zgjedhore të përmbushë pritshmëritë e qytetarëve, dhe jo...

Shoqata për Kulturë Demokratike (SHKD), një nga organizatat që ka monitoruar të gjitha proceset zgjedhore në vend që nga viti 1992 dhe një ndër...