Tags Posts tagged with "Dermatologët: ‘Apple Watch’-ët"

Tag: Dermatologët: ‘Apple Watch’-ët

Dermatologët: ‘Apple Watch’-ët, të rrezikshëm për shëndetin

Pajisjet si 'Apple Watch' dhe 'Fitbit' mund të shkaktojnë skuqje në lëkurë, ngase janë "terren i përsosur për baktere", sipas një studimi. Personat që...