Tags Posts tagged with "deputetët dhe gjyqtari që aspirojnë bashkitë"

Tag: deputetët dhe gjyqtari që aspirojnë bashkitë

Zbardhen emrat e rinj të PS për zgjedhjet lokale, deputetët dhe...

Partia Socialiste është duke mbledhur në çdo bashki të vendit Asambletë Socialiste në të cilat mbledh propozimet dhe hedh për diskutim kandidaturat për kryetarë...