Tags Posts tagged with "dënohet me 30 vite burg Enver Sekiraqa për vrasjen e policit Triumf Riza"

Tag: dënohet me 30 vite burg Enver Sekiraqa për vrasjen e policit Triumf Riza

Të dy kishin lidhje intime me Adelina ISMAJLIN, dënohet me 30...

Biznesmeni Enver Sekiraqa është dënuar me 30 vite burg nga Gjykata Prishtinës. Njeriu i akuzuar për organizimin dhe udhrin e vrasjes së oficerit të policisë...