Tags Posts tagged with "Del në ballkon"

Tag: Del në ballkon

Del në ballkon, por shokohet kur shikon se ç’po bën pastruesja...

Nga qyteti i Durrësit ditën e sotme vjen një shqetësim nga një banor, i cili pasi është zgjuar dhe ka dalë në ballkon ka...