Tags Posts tagged with "Deklarata “bombë” nga Gjermania: Zbulime të forta për familjarë të Ramës/ Çfarë pritet"

Tag: Deklarata “bombë” nga Gjermania: Zbulime të forta për familjarë të Ramës/ Çfarë pritet

Deklarata “bombë” nga Gjermania: Zbulime të forta për familjarë të Ramës/...

Eksperti i CDU-së, për zhvillimet ekonomike dhe politike, Martin Henze, në një prononcim për zhvillimet e fundit politike në vendin tonë, duke u përqendruar...