Tags Posts tagged with "“Dëgjova për të për herë të parë në burg” Visar Zhiti kujton Nënë Terezën: Një pasdite në Spaç . . ."

Tag: “Dëgjova për të për herë të parë në burg” Visar Zhiti kujton Nënë Terezën: Një pasdite në Spaç . . .

“Dëgjova për të për herë të parë në burg” Visar Zhiti...

Në 5 shtator Nënë Tereza u shpall e shenjtë 3 vjet më parë. Dhe është 30-vjetori i ardhjes së parë të Saj në Shqipëri...