Tags Posts tagged with "dashurinë dhe dhimbjen e nje gruaje/ Nga ILMI DERVISHI"

Tag: dashurinë dhe dhimbjen e nje gruaje/ Nga ILMI DERVISHI

Në ” LOTËT E NJË GRUAJE” të shkrimtares Blerina Pellumbi ...

Secili ka fëmirinë e tije ashtu siç e jeton por mbetet e bukur. Në librin Lotët e një gruaje vjensi nje gjetje artistikisht e...