Tags Posts tagged with "CV-ja skandaloze/ Zbulohet identiteti i deputetit të Kuvendit që ‘tërboi’ rrjetin. I dënuar për “shpifje” dhe “keqpërdorim të thirrjeve telefonike”. Ja çfarë fshehu në vitin 2017"

Tag: CV-ja skandaloze/ Zbulohet identiteti i deputetit të Kuvendit që ‘tërboi’ rrjetin. I dënuar për “shpifje” dhe “keqpërdorim të thirrjeve telefonike”. Ja çfarë fshehu në vitin 2017

CV-ja skandaloze/ Zbulohet identiteti i deputetit të Kuvendit që ‘tërboi’ rrjetin....

Zbulohet identiteti i deputetit të Kuvendit të Shqipërisë, CV-ja e të cilit po bën xhiron e rrjetit për shkak të “eksperiencave” dhe “aktiviteteve” të...