Tags Posts tagged with "çoje ‘Gjushin’ në burg"

Tag: çoje ‘Gjushin’ në burg

Malltezi publikon fotot: Rama, çoje ‘Gjushin’ në burg

Drejtuesi i Departamentit të Mjedisit në PD Abi Malltezi ka postuar disa fotografi të ndërtimeve në Durrës e rrethina dhe shprehet se të tilla...