Tags Posts tagged with "Çmimi shokues i orës që mban Noizy në dorë çdo ditë!"

Tag: Çmimi shokues i orës që mban Noizy në dorë çdo ditë!

Çmimi shokues i orës që mban Noizy në dorë çdo ditë!

Noizy është një ndër reperat më të paguar në skenën shqiptare dhe këtë e tregon edhe stili i tij i jetesës. Në një vëzhgim të...