Tags Posts tagged with "Çfarë do të ndodhte nëse do të ndërpritej interneti për një ditë?"

Tag: Çfarë do të ndodhte nëse do të ndërpritej interneti për një ditë?

Çfarë do të ndodhte nëse do të ndërpritej interneti për një...

Duhet ta pranojmë se, nëse edhe vetëm për një ditë, interneti do të ndërpritej ne të gjithë do të marroseshim. Ndikimi mbi ekonominë dhe...