Tags Posts tagged with "Çaji jeshil"

Tag: Çaji jeshil

Çaji jeshil, aleati më i mirë kundër kancerit të lëkurës

Simboli i ekselencës së kulturës orientale të ushqimit, çaji jeshil është përdorur në mjeksinë popullore indiane, japoneze, kineze dhe tailandeze, për më shumë se...