Tags Posts tagged with "Burri që humbi kujtesën dashuron përsëri gruan e tij"

Tag: Burri që humbi kujtesën dashuron përsëri gruan e tij

Burri që humbi kujtesën dashuron përsëri gruan e tij

Demenca është një kategori e gjerë e sëmundjeve të trurit që shkaktojnë një rënie afatgjatë dhe shpesh graduale të aftësisë për të menduar dhe...