Tags Posts tagged with "BSH: 19 % e familjeve borxhlie ushqehen me lista"

Tag: BSH: 19 % e familjeve borxhlie ushqehen me lista

BSH: 19 % e familjeve borxhlie ushqehen me lista, rritet përqindja...

  Struktura e borxhit të familjeve shqiptare është shumë e ndryshme, që nga kredia bankare deri tek tregjet informale, overdrafti dhe të ashtuquajturat lista në...