Tags Posts tagged with "bosi i marijuanës: Lekët e drogës janë për të blerë votat"

Tag: bosi i marijuanës: Lekët e drogës janë për të blerë votat

Rai 2 në Shijak, bosi i marijuanës: Lekët e drogës janë...

Biznesi i drogës midis Italisë dhe Shqipërisë, ka qenë në qendër të një reportazhi të Televizonit Publik Italian, Rai 2. Gazetari italian ka biseduar...