Tags Posts tagged with "“Bomba” e ish-Presidentit Nishani:Transkriptoni mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare"

Tag: “Bomba” e ish-Presidentit Nishani:Transkriptoni mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

“Bomba” e ish-Presidentit Nishani:Transkriptoni mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

Ish-Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i ka bërë thirrje Presidentit aktual, Ilir Meta dhe medias, që të zbardhin dhe bëjnë publike, mbledhjen e fundit...