Tags Posts tagged with "bllokohen 1 mijë tifozë shqiptarë dhe u heqin flamurin"

Tag: bllokohen 1 mijë tifozë shqiptarë dhe u heqin flamurin

Skandal në Turqi, bllokohen 1 mijë tifozë shqiptarë dhe u heqin...

Ndeshje kualifikuese, mes dy vendeve mike për nga marrëdhëniet shtetërore, duket se ka nisur që të mos jetë e nën atnosferën më të mirë...