Tags Posts tagged with "Bien Facebook"

Tag: Bien Facebook

Bien Facebook, Instagram dhe Messenger, çfarë po ndodh me rrjetet sociale?

Përdoruesit e mediave sociale janë gjendur përballë ndërprerjeve nga Facebook, Instagram dhe Messenger, pasi aplikacionet dhe faqet e internetit të Metas duket se kanë...